De horoscoop van vandaag:

Opgaven die fantasie en creativiteit eisen, zijn vandaag helemaal aan jou
besteed. Dat heeft ook positieve invloed op de liefde waar je je van je
creatieve kant laat zien. Tip: Woning anders inrichten.

Ik hou niet van horoscopen in de krant. Hoe kan de schrijver in godsnaam weten wat de sterren voor mij als uniek individu in petto hebben als hij voor een miljoenenpubliek schrijft? Toch wil ik mijn horoscoop lezen. Als ik mij in de inhoud herken neem ik het voor waar aan, anders verklaar ik het tot onzin. En stiekum heeft het geschrevene woord toch invloed op mij, hoe klein die invloed ook is. Waarom?

Een kleine psychologische test. Doet u mee? Voer de stappen één voor één uit. Niet vooruit werken!

U ziet hieronder drie afbeeldingen. Kijk vluchtig naar de afbeeldingen en kies intuitief de afbeelding die u het meest aanspreekt.

Iris 1

Iris 2

Iris 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiest u voor iris 1? Dan neemt u vaak genoegen met te weinig in het leven. Er zit nog veel meer in u dan u op dit moment laat zien. Durf op zoek te gaan naar uw onbenutte talenten.

Kiest u voor iris 2? Dan bent u geneigd veels te veel te willen. U bent altijd druk in de weer. Als u één project afgerond hebt, rent u naar de volgende. Neem de tijd om te genieten van uw werk.

Kiest u voor iris 3? Dan wilt u vooral niet te veel opvallen. U kiest voor een normaal en gestroomlijnd leven. Durf eens meer in extremen te denken.

Herkent u zichzelf in uw keuze? Dit is totaal te danken aan uw eigen interpretatie en niet aan enig psychologisch onderzoek van belang. Ieder mens is zijn eigen referentiekader. We absorberen herkenbaarheid en sluiten onze ogen voor onze allergie. Wij zijn spiegelmeesters.