Hoe paarden elkaar leren kennenVanaf 2 januari 2016 verhuizen de paarden van Tattje Training & Coaching naar de zuidkant van de stad Groningen. Een spannende gebeurtenis. De paarden leren een nieuwe kudde kennen en wij nieuwe stalgenoten.

De paarden laten zich vaak van hun mooiste kant zien als ze een nieuwe kudde ontmoeten. Ze dragen hun staart hoog, de hals krachtig opgeheven. Met schwung paraderen ze langs het lijntje dat ongelukken moet voorkomen. Ze laten zien hoe mooi ze zijn, hoe sterk. Een waardig nieuw kuddelid. In de eerste kennismaking ligt veel besloten.

Het maakt niet uit welke paarden je bij elkaar zet. Ze zullen altijd een team vormen. Instinctief gehoorzamen ze aan de wetten van de kudde. Alle paarden kennen het belang van samenwerken, communicatie, de positie innemen die je toekomt. De veiligheid van jezelf en de kudde is er van afhankelijk.

Samenwerken, communiceren en zijn wie je werkelijk bent. Prachtige waarden om het nieuwe jaar 2014 mee te beginnen. Om het nieuwe jaar te vieren geeft Tattje Training & Coaching jou de mogelijkheid deze kernwaarden met korting te onderzoeken samen met iemand anders. Waarom? Omdat ook wij onderdeel zijn van een kudde: altijd. En het is een waar geschenk je kuddeleden beter te leren kennen door de ogen van de paarden. Voor meer informatie kun je op de aanbiedingspagina kijken.

Ik wens iedereen een inspirerend 2014 toe: een jaar om je eigen weg te vinden, samen met anderen.

De nieuwe coachingslocatie

Groningerstraat 185-A
9493 PB De Punt

UPDATE 2019

In mei 2019 verhuisd naar locatie in Vosbergen (bos bij Eelde/paterswolde). Zie de contactpagina.