Aanbieding voor DUO’s

Aanbieding: Samen een DUO coaching met 15% kortingDUO aanbieding voor iedereen die zichzelf én een ander beter wil leren kennen. 20% korting

In de comfortzone van alledag kennen we elkaar goed en weten we hoe we met elkaar om moeten gaan. Tattje Training & Coaching daagt vrienden / stellen / partners / familieleden / collega’s uit om een stapje verder te gaan. Ontmoet elkaar op zielsniveau bij de paarden.

Vanaf 2019 kan je gebruik maken van deze speciale aanbieding voor duo’s. Als je met twee personen samen één paardencoachsessie afneemt betaal je niet 75 euro maar 60 euro per uur. Normaal gesproken duurt een sessie tussen de een en anderhalf uur.

Interesse in deze aanbieding?

Als je interesse hebt in deze aanbieding kan je het onderstaande formulier invullen. Als je een algemene vraag hebt kan je het contactformulier invullen. In beide gevallen neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Meer informatie over het coachen met paarden kan je vinden op de pagina voor particulieren. Hierin wordt uitgelegd hoe ik te werk ga en wat de paarden voor jullie kunnen betekenen.

[gravityform id=”5″ name=”DUO aanbieding” title=”true” description=”true” ajax=”true”]